תרבות
רג’סטאן והודו הקלאסית
15 באוקטובר – 2 בנובמבר 2025
ॐ חוויה הודית צבעונית וסוחפת ॐ
בהדרכת אסף גדרון
דלהי⸙ ורינדאבן ⸙ אגרה ⸙ ג’ייפור ⸙ פושקר ⸙ אודייפור ⸙ רנקפור ⸙ ג’ודפור ⸙ ג’איסלמר ⸙רישיקש והארידוור.
כולל פסטיבל ה’דיוואלי’ Diwali, חג האורות בג’ייפור
טיול עומק להכרת התרבות, הדתות וההיסטוריה של הודו משלב את אתריה הקלאסיים של צפון הודו ברקע התרבותי והדתי של הודו. נבקר בארמונות רג’סטאן, הטאג’ מאהל, טבילת עולי הרגל בנהר הגנגס הקדוש ברישיקש והארידוור ובמקדשים ואתרים אחרים בדרך.
נסייר בטאג’ מאהל ובאתריה ושווקיה של דלהי, בירת הודו.
נקדיש זמן משמעותי לרג’סטאן – המדינה הגדולה, המעניינת והצבעונית ביותר בהודו.
רג’סטאן מאוד מסורתית ואקזוטית, צבעונית וססגונית. זוהי ארץ אגדות אלף לילה ולילה, ארץ הרועים, הצבע, המוסיקה וחצרות ‘האוולי’ מקושטות. המורשת הרג’פוטית מציגה עם גאה, מלא כבוד ומצד שני מאוד רומנטי. משמעות השם רג’סטאן Rajasthan היא מדינת המלכים, רָאגָ’ה (Raja) פירושה מלך. נתקרב גם אל הרי ההימאליה האימתניים ונבקר בנהר הגנגס המפורסם.
נבקר בכמה ערים קדושות שם נכיר את העולם הרוחני והדתי של הודו, דרך ביקור במקדשים מרשימים, באשראמים והשתתפות בטקסים מרגשים ומפגש עם עולי הרגל על נהר הגנגס הקדוש. נכיר את הדתות העיקריות וזרמים רוחניים וננסה לפצח את חידת הקסם ההודי.
מעוניינים להצטרף לטיול?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם